д-р Мила Байчева

Д-р Мила Байчева

СБАЛДБ „Проф. Иван Митев” – София

Клиника по детска гастроентерология

 

Д-р Мила Байчева завършва медицина в Медицински университет гр. София през 2003 г. и последователно придобива специалност по детски болести и детска гастроентерология. Д-р Байчева практикува в областта на детската гастроентерология, хепатология и хранене от 2007 г., като за периода 2014-2017 в продължение на три години работи в Клиника по чернодробни заболявания към Детската болница в Бирмингам, както и като Детски гастроентеролог в Great Ormond Street Hospital for Children в Лондон, Великобритания.
Към момента д-р Байчева е водещ гастроентеролог и хепатолог в Клиниката по детска гастроентерология към СБАЛДБ „Проф. Иван Митев” – София, консултант е към УБ „Лозенец” и води специализирана амбулатория в МБАЛ “Надежда”. Д-р Байчева е хоноруван преподавател към Медицински университет в гр. София, а научните й интереси са в областта на чернодробните заболявания и трансплантация в детската възраст, възпалителните чревни заболявания, синдрома на късо черво и парентерално хранене при деца, редките болести и др.

Информация за лектора
 • Тема:

  Новости в диагностиката и лечението на прогресивна фамилна интрахепатална холестаза 

 • Дата:

  11 септември 2021 г. (събота)

 • Час:

  12:20 - 12:40 ч.

   

Вашето устройство|операционна система не се поддържат! За достъп до виртуалния конгресен център, моля използвайте друго устройство.