information-general
Предстоящи събития Към сайта на Института по редки болести Минали събития Често задавани въпроси Към изложбената зала Виртуално кафе

Предстоящи събития

Минали събития

Често задавани въпроси

За участие в събитията, които се провеждат във Виртуалния конгресен център, е необходимо да имате валидна регистрация; компютър, лаптоп или друго мобилно устройство; слушалки; добра интернет връзка.

Виртуалният Конгресен Център е създаден да предоставя максимална функционалност и удобство за работа с десктоп компютър. Ако предпочитате да използвате мобилно устройство (телефон или таблет), препоръчваме Ви да го използвате в пейзажен (landscape) режим.

За подробна информация
Виж повече

За да сте сигурни, че имате необходимите настройки, може да направите предварителна подготовка на Вашето устройство.
Натиснете ТУК, за да проверете скоростта на интернета, който ползвате. Настройте Вашите слушалки, камера и микрофон, като натиснете ТУК.

Регистрацията в платформата позволява на участниците да се възползват от всички функционалности на сайта. Така получавате достъп до лекции, сесии и зали, към които проявявате интерес.

Регистрационната форма е достъпна за всички желаещи да участват в събитията, които се провеждат във Виртуалния конгресен център.

Забравената парола лесно може да бъде сменена от ТУК, след което ще получите генерирана нова парола на въведения от вас имейл. Видео за смяна на парола в платформата ще откриете ТУК.

В секцията Детайли на профила, която е достъпна ТУК, може да променяте и обновявате основна информация. Също имате възможност да преглеждате Вашите Абонаменти, Поръчки, Транзакции и Членски карти. Видео за управление на профила в платформата ще откриете ТУК

За всички участници вече е налично Ръководство на потребителя. В него сме описали всички услуги и функционалности, които сайта предоставя.

За да се запази сертификат като PDF file е необходимо да се кликне върху иконката на принтера, след това от настройките destination (то е падащо меню ) избираме save as pdf и след това избираме save (Работи в хром браузър).

Вашето устройство|операционна система не се поддържат! За достъп до виртуалния конгресен център, моля използвайте друго устройство.